Access Bars© behandeling & Access Body Process

Bars®Afbeeldingsresultaat voor access bars behandeling

WAT ZIJN DE BARS?

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.
Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ontstaan er ruimte voor nieuwe, andere keuzes. Stel je hebt een mening over jezelf, jouw lichaam, je gezondheid. Hoeveel vrijheid heb je op dat gebied? Stel nu dat de energie die daar op zit afgevoerd wordt? Ontstaat er dan meer ruimte in jezelf? Kan je dan een andere keuze maken?

De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeen over gezondheid, relaties, geld, etc.
Wat belemmert je nu? Wat als datgene er niet meer zou zijn? Zou dat een verandering geven in je leven? Zou dat bijdragen tot meer rust, meer plezier, meer van alles?

Waar kan Access Bars bij ondersteunen?

Stress / burn-out
Slaapproblemen / vermoeidheid
Concentratieproblemen
Lichamelijke pijn en ongemakken

Neerslachtigheid
Geen rust en vrede ervaren
Moeite met ontvangen en/of geven
Piekeren / Angst
Laag zelfbeeld / onzekerheid
Communicatieproblemen
Wanhoop / Verslaving

 

Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter.
Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer.

Eigenlijk is dit ook wat de Bars® doen; alles wat je niet meer dient, wat je belemmert wordt verwijderd; alle rommel, alle spam in je hoofd die bepaalde problemen in stand houden en een defragmentatie en herprogrammering van je hele gehele energiesysteem.

 

Wat doen de Bars®:
– Haalt stress weg;
– Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;
– Meer gemak in ieder gebied van je leven;
– Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;
– Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;
– Betere relaties met anderen en jezelf;
– Verbetert je gezondheid.

Voor wat betreft de Bars®: In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert heel je leven.

Laat je Bars® eens nalopen (runnen) en ervaar de rust die dit geeft.

 

Naast Acces Bars zijn er ook Acces Body process;

U kunt bij mij terecht voor de volgende Access Body processen.

  • Restoration of Structural Integrity and Function: Restores structural integrity & function of the body.
  • Elimination and Eradication of the Allergic Solidification of Reality Responses of Disagreement:  This process can help with Auto Immune System and Adrenal Problems (Rheumatoid Arthritis).
  • Trifold Sequencing Systems (TSS) TSS zorgt ervoor dat je uit die vicieuze cirkel van pijn, angst en beperking kunt stappen, waardoor je letterlijk met een schone lei kunt beginnen. De traumatische gebeurtenis kan niet worden uitgewist, maar wel de gevolgen ervan voor jouw lichaam en geest.