Access Energetic Facelift

 Energetisch Facelift ®  

Ik heb altijd geleerd “wie mooi wil zijn moet pijn lijden”, jij ook?
Wat nou als dat niet in alle gevallen op hoeft te gaan?
Wat als je door een hands-on maar ook door een hands-off proces een Energetisch Facelift® kan ontvangen.

Access Consciousness Energetische Facelift® is het fantastische proces dat tonende veroudering en stress op het gezicht kan “omdraaien” en daarbij ook dezelfde effecten op het lichaam kan hebben. Je heb er vast wel eens over nagedacht dat wat je meegemaakt heb of naar je toe geworpen heb gekregen dat dat zichtbaar word op je gezicht/hals/borst. Maar heb je er ook wel eens over nagedacht dat als je dit allemaal loslaat de rimpels, fronsen en de uit balans plekjes ook losgelaten kunnen worden?

Wil jij jouw gezicht en energie niveau verjongen/verfrissen zonder chemicaliën en operaties? Dan is dit zeker iets voor jou!

Maar ook zal je je energieker voelen na de behandeling! Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, innerlijk zal je je ook bewust worden van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen. Ook blijft het lichamelijk effect niet bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

Vanuit Access zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift® behandelingen. Wie wil dat nou niet? Vind je een Energetisch Facelift® duur? Vergelijk de prijs x 20 dan maar eens met de prijs van een echte operatieve facelift en bedenk je hoe fijn het is om keer op keer puur te genieten van het ontvangen van een Energetisch Facelift® en het effect.