iTOVi

 

iTOVi Handscanner met doTERRA essentiële oliën.

 

Afbeeldingsresultaat voor itovi blend

 

 

De iTOVi is 100% veilig. Het kan worden ingezet bij baby’s, zwangere mensen met pacemakers, protheses. De iTOVi is geen medisch instrument of behandeling en het stelt geen diagnose. Door middel van de energetische interactie kan het programma producten van doTERRA zoals oliën, blend, supplementen aanbevelen.  Door deze aanbeveling loop je minder het risico dat je geld uitgeeft aan supplementen die je misschien niet nodig hebt en het is waarschijnlijker dat je de voordelen voor je gezondheid vindt waar je naar op zoek bent.

Boek nu een iTOVi scan en ontdek welke oliën jou kunnen ondersteunen

Kosten scan met consult.

€15 voor een scan (geen member) Je krijgt de uitslag van de scan via de email toegestuurd, zodat je het thuis nog eens rustig na kan lezen. De aanbevolen olie krijg je mee als in een blend /- mix van een roller van a 10ml|

€10 voor een scan (geen member) Je krijgt de uitslag van de scan via de email toegestuurd, zodat je het thuis nog eens rustig na kan lezen.

€5 voor een scan ( wel member) Je krijgt de uitslag van de scan via de email toegestuurd, zodat je het thuis nog eens rustig na kan lezen. De aanbevolen olie krijg je mee als in een blend /- mix van een roller van a 10ml|

Gratis* voor een scan ( wel member) Je krijgt de uitslag van de scan via de email toegestuurd, zodat je het thuis nog eens rustig na kan lezen. * gratis; alleen in combinatie met een workshop.

  •  Koop je naar aanleiding van de scan een FAMILY ESSENTIALS KIT of een andere prachtige enrollment kits binnen de doTERRA binnen 7 dagen? Dan krijg je de kosten geheel terug.

 

Hoe werkt de iTOVi

1.ELEKTRISCHE FREQUENTIE

Elk biologisch of niet-biologisch ding heeft een unieke energiefrequentie die op bepaalde frequenties vibreert. Een frequentie is simpelweg het aantal keren dat een golf zich binnen een seconde herhaalt, genaamd een oscillatie. ITOVi heeft elke unieke frequentie gemeten en geregistreerd wat is gerelateerd aan bio-punten en de vitaminen, mineralen en oliën van elk productbedrijf. Via de elektroden op de iTOVi-scanner worden deze frequenties naar het lichaam gestuurd, wat leidt tot een meetbare respons van het lichaam.

 

2.BIO IMPEDANTIE

Tijdens de scan passeert iTOVi kleine elektrische stromingen door de huid om de weerstand van het lichaam te meten. Deze unieke frequenties worden naar het lichaam gestuurd via de iTOVi-scanner. Elk supplement heeft een natuurlijke energiefrequentie, die gemakkelijk door het lichaam wordt herkend. Het doorgeven van frequenties leidt dan tot een meetbare respons van het lichaam.

 

3.HET ANTWOORD VAN HET LICHAAM

Bio impedantie berust op het autonome zenuwstelsel van het lichaam om reacties op te wekken. Het autonome zenuwstelsel is het centrale commandosysteem van het lichaam, verbonden met elk ander deel van het lichaam en kan derhalve worden gebruikt om reactieve resultaten te geven. Er zijn veel manieren om die resultaten te meten (d.w.z. bloeddruk, bloedstroom, huid- of lichaamstemperatuur, ademhaling patronen, oogvervulling, zweetklieren / huidvocht, enz.). Een speciale manier om de reactie te meten is dat het weefsel meer of minder bestand tegen elektrische stroomloop. Veranderingen in temperatuur kunnen ons ook helpen om te begrijpen hoe het lichaam reageert. Tijdens een iTOVi-scan worden honderden frequenties naar het lichaam gestuurd, één voor één. Het lichaam heeft een unieke reactie op elk van deze frequenties. Zoals het lichaam reageert op de elektrische stroomloop, meet iTOVi deze reacties.

 

4.ALGORITME

De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een complex algoritme om de gegevens van de reacties te organiseren. Een algoritme is gewoon een set van wiskundige vergelijkingen. Dit proces wordt vaak aangeduid als het vertaalproces. Het iTOVi-algoritme vertaalt wat uw lichaam communiceert met u. Tijdens het uitvoeren van één scan draait de iTOVi scanner het algoritme eigenlijk meerdere keren om het ware antwoord van het lichaam te vinden.

 

5.RAPPORT

Naarmate de iTOVi-scan draait, zal uw lichaam vanzelfsprekend reageren op deze vreemde frequenties en zal de scanner deze wijzigingen opnemen en deze identificeren als onopgeloste bio-punten. Bio-punten zijn gewoon delen van het lichaam, zoals organen, wervels of andere biologische systemen. Als een opgenomen frequentie buiten een vooraf bepaald bereik valt, wordt deze geclassificeerd als “onopgelost”. Let op, een groot aantal onopgeloste bio-punten is geen indicatie van slechte gezondheid. Naarmate de scan eindigt, worden het aantal onopgeloste bio-punten opgenomen, geanalyseerd en samengesteld in een gepersonaliseerd iTOVi-rapport. Op basis van de informatie die tijdens elke sessie is verzameld, zal de iTOVi App de oliën of supplementen aanbevelen waarop uw lichaam het beste reactieve reactie heeft. Deze aanbevelingen worden in uw rapport weergegeven, waarbij elk product wordt gerangschikt met het aantal onopgeloste bio-punten. Door de aanbevolen olie of supplement te gebruiken zal dit u helpen om die frequentie te verminderen zodat het binnen het specifieke bereik valt, waardoor uw lichaam en zijn frequenties terug brengt naar de optimale toestand.

 

 

HOE VAAK MOET IK SCANNEN?

Degenen die op zoek zijn naar aanvullende aanbevelingen moeten elke 2 tot 4 weken scannen. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om de maximale voordelen van de producten die door de scanner worden aanbevolen, te ervaren. Zodra de gebruiker de supplementen heeft aangenomen voor de aanbevolen periode van 2-4 weken, kan een follow-up scan worden uitgevoerd voor een bijgewerkte product aanbeveling rapport.

Sommige iTOVi klanten willen elke dag een andere olie opnemen, of een “olie van de dag”. Gebruikers die dit doen, kunnen ervoor kiezen om vaker te scannen om te leren welke oliën het meest gunstig zijn op die specifieke tijdstip. ITOVi suggereert personen die onder deze categorie vallen elke 3 tot 4 dagen scannen. Maar ook iTOVi suggereert dat gebruikers de productaanbevelingen voor een langere periode opnemen om maximale voordelen te zien.

 

BETROUWBAARHEID

De iTOVi scanner is zeer accuraat bij het meten en weergeven van reacties van je lichaam. ITOVi’s algoritme volgt frequentiepatronen die het ziet en neemt een algemene wellness-snapshot ten tijde van de scan. De scanner bepaalt welke producten van uw bedrijf het beste verbonden zijn met die frequentiepatronen.

ITOVi meet het reactieve gedeelte van het lichaam, dat verandert bij verrassend snelle snelheden. Zodra het patroon van de scan is gevangen, maakt de scanner intelligente en gepersonaliseerde productaanbevelingen.

Als u binnen een korte tijd een herhaling uitvoert, houdt de technologie rekening met uw eerdere scans en aanbevelingen. Dit is erg belangrijk. Naarmate de scanner meer informatie verzamelt over de reacties van uw lichaam, worden de resultaten meer intuïtief. Doorgaans beïnvloedt de voorbijgaande informatie de scan minder en minder, waardoor de aanbevelingen beïnvloed worden door uw huidige behoeften.

Ben je member of wil je een member worden en wil jij zelf de iTOVi scan aanschaffen? Dan kun je hier de iTOVI scan bestellen.