Workshop, verdiepingsklassen

Olie ervaring

Het begint meestal eerst met een positieve olie ervaring. Voor mij was dat de Aromatouch ervaring. Daarvoor was ik nog nooit met oliën bezig, laat staan wat ik wist wat deze oliën voor je kon doen. Mijn allereerste intentie met de Aromatouch was of ik dit met mijn reguliere medische zorg kon combineren, met name de terminale cliënten. Tijdens de Aromatouch training rook ik 8 verschillende oliën. Ik was zo verbaasd dat dit uit zn flesje kwam, Zo puur! Maar nog meer verbaasd dat ik al halverwege de behandeling al helemaal tot rust was gekomen. Aan het einde van de behandeling was ik ZEN. Voor iemand die s’nachts slecht slaap, sliep ik na maanden als een baby.

Ik was zo onder de indruk van de oliën, dat ik er wel meer van wilde weten.  Samen met mij dochter kregen wij een Wellness consult. Dan wordt er persoonlijk naar jou en gezin gekeken; Welke oliën kunnen erin gezet worden bij welke gezondheidsuitdagingen. Zo gezegd zo gedaan. Om toch nog meer te weten te komen over de basis van de oliën, werd ik thuis uitgenodigd bij Mariska (Up-Liner). Daar kreeg ik mijn eerste introductie workshop.

Introductie workshop

 

 

De Introductie wordt in Maarsen door mij of Mandy gegeven. Meestal in de avonden; weekend  en of op locatie vanaf 5 persoon is bespreekbaar. Centraal staat positieve olie ervaring delen! De basis van de oliën bespreken. Welke boeken wij gebruiken ter ondersteuning van onze gezondheid. Tijdens de introductie workshop kan je iTOVi scan laten doen, om zo beter inzicht te krijgen, wat je mogelijk nodig hebt. Datum voor de komende maand volgt nog.

Deze introductie workshop is Gratis!

 

Wellness Consult

Deze komt voort vanuit de introductie workshop. Ben je zo enthousiast geworden tijdens de introductie workshop, dat je wil dat wij naar jou en gezinAfbeeldingsresultaat voor doterra family essentials kit kijken hoe jij het beste de oliën in kan zetten bij elk gezondheidsuitdagingen. Waarschijnlijk heb je de family essentials kit aangeschaft. Zo als de naam het al zegt; Familie kit! Wat zit erin? Een kleine greep waar de oliën voor ingezet kan worden.

  • Lavendel; allergieën (door Lucht), angst, blaren, steenpuisten, brandwonden, kalmerend, depressie, slapenloosheid,jeuk, stress
  • Citroen; lucht reinigend, reinigen badkamer/ keuken, koortslip, verkoudheid, concentratie, krentenbaard, depressie, kooorts, brandend maagzuur, vette huid, parasieten (darm)
  • Pepermunt; alertheid,, antibacterieel,, astma, chronische vermoeidheid, congesie, diarree, griep, zonnesteek, prikkeldarmsyndroom, geheugen, migraine, misselijkheid, straling, sinitus, zweren, spataderen.
  • melaleuca (tea Tree) ; acne, allergieën(huid) schimmelwerend, zwemmerseczeem, schrale lippen, verkoudheid,hoesten, oorpijn, heesheid,tandvleesziekte, ringworm, spruw, amandelontsteking, wonden
  •  Oregano; schimmelwerend, zwemmerseczeem, infectie(luchtwegen) spierpijn, parasieten(darmen)longontsteking, staflokokken/mrsa verwaremend, wratten.
  • Frankincense (wierook); aneurysma, artritis, astma, infectie(huid)mentale vermoeidheid, moedervlekken, postpartum depressie, littekens, zweren, rimpels.

de bovenstaande olien zijn enkelvoudige oliën. De onderstaande oliën zijn samengestelde oliën om de werking nog krachtiger te maken. Deep Blue®– Breathe– DigestZen®– On Guard®. Deze olien zijn in te zetten bij pijnen, astma, maagdarmstelsel klachten en bij het immuumsysteem.

Zo zijn er meerdere kits verkrijgbaar, maar dat vertel ik je graag tijdens de workshops. Ook aan de Wellness consult zijn er geen kosten aan verbonden. Er is wel een voorwaarde;  Dient zich ingeschreven te hebben bij doTERRA.

Wil je nog meer weten over specifieke onderwerpen? Dat kan! Sinds kort worden er verdiepingsklassen gegeven. Zie verdiepingsklassen.

 

 

Verdiepingsklassen 

 

het volgen van de Masterclass is gratis, maar van belang dat je eerder een introductieworkshop Essentiële olie hebt gevolgd.

Na het volgen van alle 8 de trainingen, ontvang je een certificaat. Kun je niet? De cyclus zal zich herhalen nadat hij klaar is. De klassen worden bijna door heel nederland gegeven.

Verdiepingsklasse van reeks van 8 klasse

Kinderen en essentiële olie
Life Long Vitality
Detox en afvallen
Pijnbestrijding
Vrouwen en hormonen
Huidverzorging
Stress en slaap
Emotie en depressie

Toegang is gratis, wel graag eerst aanmelden. Dan weten we precies hoeveel mensen er komen. Kan je onverwacht toch niet? Dan graag ook netjes afmelden.

Meld je hier aan