Reacties na Hijama

Op uw huid

Een directe toename van de vulling van de bloedvaten in de huid. Hierdoor stijgt de temperatuur van de huid, het huidweefsel wordt versterkt, zweet- en andere klieren van uw lichaam werken beter. U reinigt uw lichaam van zuurrijke en giftige stoffen (bloedstasis) die zich in uw lichaam bevinden en deze vermeerderen naar mate we ouder worden. Uiteindelijk wordt het vermogen om uw huid te vernieuwen versterkt.

Op uw spieren

Als reactie op de Hijama en Cupping behandeling zullen de bloedvezels in uw spieren geactiveerd worden als respons op de stimulatie van de haarvaatjes. Het openzetten van de bloedvezels in de spieren zet de bloedstroom goed op gang, waardoor de stijfheid in een spier opgeheven kan worden. Tevens zal uw lymfe-afvoer verbeteren.

Op uw gewrichten

Een betere doorbloeding zal ontstaan in uw gewricht na het zetten van een cup in het aangrenzende gebied en er zal een sterke verbetering optreden van eventuele pijnklachten.

Op uw spijsverteringsorganen

Bij een chronische constipatie of andere maag-darmstoornissen kan grote verbetering bereikt worden op de doorbloeding van de peristaltiek. Ook is dit middendeel van de buik belangrijk omdat het zelfhelend vermogen van het lichaam optimaal is bij een goede werking van maag, milt en darmen. U milt hoeft tevens het onreine bloed niet meer om te zetten omdat dit middels de behandeling is verwijderd.

Op het zenuwstelsel

Na een behandeling ontstaat er een stimulatie van de sensibele zenuwen van de huid bij toepassing op de rug, waardoor het effectief is bij klachten als hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, hoge bloeddruk en stressgevoelens.