Reiki Afstandsinwijdingen

Afstandsinwijdingen

 

De laatste jaren zijn steeds meer mensen vertrouwd geraakt met afstandsinwijdingen. Een afstandsinwijding is een inwijding die via afstand wordt gegeven. Je kunt het vergelijken met een (Reiki) energiebehandeling die via afstand wordt gegeven. Energie is niet gebonden aan tijd of plaats, dus je kunt de inwijding op iedere plek ontvangen waar je maar wilt. Voor de inwijding is niet noodzakelijk dat de gever en ontvanger in dezelfde ruimte verblijven.

 

Een groot voordeel van een afstandsinwijding is dat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Afstandsinwijdingen worden dan ook over het algemeen als meer intens ervaren.

 

Bij Praktijk A Touch Of Health worden alle afstandsinwijdingen met de call-in methode gegeven. Deze methode werkt met het Hogere Zelf en d.m.v. intentie. Het is een prettige en zuivere manier van inwijden. De energieën zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding, zodat er geen andere schadelijke energieën mee kunnen komen. Een bijkomend voordeel van de call-in methode is dat je zelf het moment kunt bepalen wanneer je de inwijding ontvangt.

 

Na het ontvangen van de inwijding kun je meteen met de energieën werken. Het is de bedoeling dat je zelfstandig met de energieën aan de slag gaat. Bij vragen of als je jouw ervaringen wilt delen kun je via de email of telefoon contact opnemen. Na het ontvangen van de inwijding ontvang je via de email een certificaat.

Bij iedere inwijding ontvang je een handleiding. Veel handleidingen zijn in het Nederlands. Echter er zijn ook inwijdingen waarbij je een Engelstalige handleiding ontvangt. Hieronder kun je een overzicht vinden van alle energie systemen.

 

Gold Reiki

Gold Reiki transformeert angst en negativiteit in Licht en vreugde.

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieen. Met de inwijdingen van Gold Reiki word je afgestemd op het edelmetaal goud en haar essentie en heeft een enorme kracht om te zuiveren.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieen. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie.

Kinderen reageren heel goed op de Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, etc. reageren er heel goed op. Het geeft ze meer rust en ontspanning.

 

Hoe gebruik je Gold Reiki?

Je kunt Gold Reiki gebruiken zoals je met Reiki al gewend was, maar ook los van elkaar is het heel goed te gebruiken. Een behandeling met Gold Reiki is vele malen korter dan een behandeling met bijvoorbeeld Usui Reiki. Een Gold Reiki behandeling duurt gemiddeld 3 tot 5 minuten.

Je kunt met Gold Reiki jezelf behandelen, een afstandbehandeling, of een gewone ‘hands-on’ behandeling geven.

 

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen:

Na de 1e inwijding kun je behandelingen uitvoeren, zoals je met Usui Reiki gewend bent. Je kunt jezelf, planten, dieren, voorwerpen en anderen ook op afstand energie geven.

Na de 2e inwijding wordt je energie wederom verder verhoogd, zodat je behandelingen krachtiger zullen zijn.

Na de 3e inwijding waarbij de energieen wederom verhoogd worden, kun je ook anderen inwijden.

 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je ingewijd worden in Gold Reiki, dan kun je via het emailformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 35 euro.

 

Hawaiian Trinity Reiki
Hawaiian Trinity Reiki bestaat uit drie verschillende Reiki systemen: Kahuna Reiki, Aloha Reiki en Uhane Nui Reiki. Deze systemen zijn herzien en samengebracht door Stephanie Rail. De systemen kun je los van elkaar gebruiken, maar ook samen als een compleet Reiki systeem.
Kahuna Reiki
 
Je werkt hierbij met de energie van de Vader, de Amakua aka jouw Hogere Zelf. Door je af te stemmen op de energie van jouw Hogere Zelf kun je jouw spirituele bewustwording verhogen, je intuïtie verbeteren, helen en genezen worden.
Kahuna Reiki helpt bij het volgende:
–          Brengen van duidelijkheid
–          Vergroten van het inzicht en intuïtief bewustzijn
–          Emotionele heling
–          Verbinden met heilige ruimte
–          Luisteren naar je geest
De Amakua is je verbinding met het Goddelijke. Terwijl je met deze energie werkt, wordt jouw verbinding met het Goddelijke meer volledig geopend.
Aloha Reiki
Hierbij werk je met de geest van Aloha, dit betekent in de Hawaiiaanse taal; affectie, liefde, mededogen, barmhartigheid en ander gevoelens van soortgelijke aard. Het wordt in Hawaï gebruikt als groet (‘hallo’ of ‘tot ziens’). Aloha is meer dan een woord van begroeting of afscheid. Het betekent wederzijds respect en genegenheid, warmte en voor elkaar zorgen zonder daar iets voor terug te verwachten. Het betekent om te horen wat er niet gezegd wordt, om te zien wat niet kan worden gezien en om te weten wat je niet kunt weten.
Aloha Reiki is een krachtige methode van genezing en kan helpen met het volgende:
–          Onvoorwaardelijke liefde en acceptatie
–          Vrede en sereniteit
–          Vriendelijkheid
–          Nederigheid
–          Geduld
–          Spirituele wijsheid
Deze energie is liefdevol, voedend, warm en zacht.
Uhane Nui Reiki
Uhane Nui Reiki gaat over het herkennen van de grote geest in ieder van ons. In Kahuna Reiki werken we samen met de energie van de Amakua (Hoger Zelf) om onszelf te bevrijden en te verbinden met Spirit. In Aloha Reiki werken we samen met de Spirit van onvoorwaardelijke liefde – voor onszelf en anderen. In Uhane Nui Reiki hebben we onze mooie geest bevrijd, zodat deze weer kan stralen. We werken aan onze bewuste geest (Uhane) om deze te integreren met onze Spirit. Wanneer onze bewuste geest uit balans is, is deze gebaseerd op angst en controle, wat kan leiden tot stress, pijn en ziekte. Wanneer onze bewuste geest in contact is met Spirit, kan deze dienen als een zachte gids die werkt aan de integratie van drie zelven (onbewuste zelf, bewuste zelf & hoger zelf) en onze verlangens manifesteren in de buitenwereld.
Uhane Nui Reiki kan helpen met:
–          Integratie van lichaam, geest en ziel
–          Afstemming van het ego en de bewuste geest op het doel van de ziel.
–          Het vinden en het uiten van ons levensdoel
–          Spiritueel bewust en mondig worden
–          Het besef dat we spirituele wezens zijn met een menselijke ervaring
–          Het verhogen van ons gevoel van goddelijke verbinding en bewustzijn
–          Het bereiken van een flow, afkomstig door de afstemming met Spirit
Founder: Stephanie Brail
Wil je graag worden ingewijd in Hawaiian Trinity Reiki, dan kun je via het emailformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt drie afstandsinwijdingen, drie uitgebreide Nederlandstalige handleidingen, de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 50 euro.

Kundalini Reiki

Kundalini is een Sanskriet woord dat ‘opgerold’ betekent. Het betekent de energie die opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat. Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.

Bij Kundalini Reiki wordt de Kundalini geleidelijk ‘wakker’ gemaakt. Als het opstijgen van de Kundalini energie niet gelijkmatig gebeurt, kan men sterke ongemakken ervaren. Er kunnen namelijk sterke ervaringen worden opgedaan wanneer blokkades worden doorbroken. Een open Kundalini betekent dat er na verloop van tijd een complete zuivering van de chakra’s, lichaamdelen en de energiekanalen bereikt wordt.

Bij Kundalini Reiki wordt de energie op een rustige manier ‘wakker’ gemaakt en krijgt zo de kans kans om rustig op te stijgen. Mensen die problemen hebben, of gehad hebben, met het verkeerd ontwaken van Kundalini of andere problemen hebben met de Kundalini energie, kunnen meestal goed geholpen worden met Kundalini Reiki.

Kundalini Reiki bestaat uit 3 graden. Iedereen die wil gaan werken met Kundalini Reiki moet beginnen met de 1e graad, ook al heeft men inwijdingen gehad in andere Reiki vormen. Het systeem is heel eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd ook veel krachtiger dan de traditionele Reiki vormen.

 

Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling. Kundalini Reiki staat gelijk aan Usui Reiki 1, 2 en 3!

 

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofdenergiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofdchakra (3e oog) verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

 

Kundalini Reiki 3 – Kundalini Reiki master

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

 

In deze master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten, namelijk;

  • Balans
  • Diamant Reiki
  • Kristal Reiki
  • DNA Reiki
  • Geboorte Trauma Reiki
  • Locatie Reiki
  • Vorige Levens Reiki

 

Founder: Ole Gabrielsen

Er moet minimaal een paar dagen rust zitten tussen de verschillende inwijdingen.

Het is aan te raden voordat je met Kundalini Reiki begint al een inwijding te hebben in Usui Reiki.

Wil je worden ingewijd in Kundalini Reiki, dan kun je via het  email formulier  contact met mij opnemen. Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat via de email. Indien nodig kun je ook een begeleiding verwachten via email of telefoon. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 50 euro.

Kundalini Reiki Source 2009

Bij Kundalini Reiki Source kun je tools maken. De tool gemaakt met deze afstemming zal je Kundalini Reiki energie binnen 24 uur “upgraden”. Het zal niet alleen je energiestroom verbeteren, maar ook je helende vermogens en je vermogen om afstemmingen door te geven.
De tools maak je op dezelfde manier als je een antenne maakt bij Tachyon. Het is dan ook aan te raden dat je al bent ingewijd in Tachyon. Verder is Kundalini Reiki Source een vervolg op Kundalini Reiki, dus dien je Kundalini Reiki master te zijn om deze inwijding te kunnen ontvangen.
Founder: Ole Gabrielsen
Wil je graag de Kundalini Reiki Source 2009 ontvangen, dan kun je via het  email formulier  contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele (korte) Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.
Purple Reiki

Purple Reiki is zeer effectief bij het oplossen van blokkades en vastgelopen energie.

Soms zijn cliënten en hun healers zich niet bewust van de vastgelopen energie en verwarren het met geblokkeerde chakra’s. Purple Reiki gaat direct naar het gebied van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren en de cliënt en de healer zullen onmiddellijk een verschil kunnen waarnemen. De plek zal zeer warm worden en de handen van de healer kunnen heet en rood worden. Deze symptomen duren een paar minuten en trekt vanzelf weer weg. Het is een zeer krachtige energie.

Founder: Ole Gabrielsen

Vooreis: Kundalini Reiki Master

Wil je worden ingewijd in Purple Reiki, dan kun je via het email formulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

 

Sacred Flames Reiki

 

Sacred Flames Reiki is een krachtig helingsysteem, ontwikkeld en samengesteld door Allison Dahlhaus.
Sacred Flame Reiki  is een combinatie van visualisaties, meditaties bedoeld om mensen te helpen op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak en om de balans en harmonie te behouden tussen het fysieke en spirituele.
Dit systeem bevat geen symbolen of ingewikkelde technieken. De methodes die gebruikt worden zijn simpel en effectief. Alle energie komt van dezelfde Bron. Het is de manier waarop we contact zoeken die bijzonder is, omdat die voor ieder van ons uniek is. Als je je voelt aangetrokken tot deze modaliteit en deze vorm dan resoneert de energie en de methode waarschijnlijk met je ziel.
In Sacred Flame Reiki krijg je aanwijzingen om je te verbinden met de Opgestegen Meesters, Aartsengelen en gidsen. Deze aspecten van God, de Bron en Alles wat IS, zijn er om alle mensen ten dienste te staan. Ongeacht onze achtergrond of religie. We zijn allemaal uniek en bijzonder. Je wordt aangemoedigd om de Goddelijke Bron waarmee je je bekend en vertrouwd voelt, te eren en te koesteren.
Sacred Flame Reiki werkt met de metafysische eigenschappen van het Element Vuur.
Vuur beschermt tegen negativiteit. Het is het Element dat gekoppeld is aan het Zuiden en brengt naast Bescherming ook Kracht, Zuiverheid, Vertrouwen. Vuur voedt onze spirituele honger. Het Vuur dat in onze ziel brandt. Het Element Vuur voorziet ons van spiritueel licht en geeft inzicht op het Paad dat we als mensen te gaan hebben.
Onderwerpen die aan bod komen:
–          Wat is Reiki
–          Wat is Sacred Flame Reiki
–          De eigenschappen van Vuur
–          Chakra’s en kleuren
–          Werken met intentie
–          Visie op inwijdingen
–          De reinigingsperiode
–          De inwijdingsprocedure
–          Sacred Flame Reiki healing
–          Oppikken van negatieve energie
–          Tratak – meditatie om op te laden
–          Zelfhelings methode
–          En meer…
Wil je graag worden in gewijd in Sacred Flame Reiki dan kun je via het email formulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een uitgebreide Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Tachyon 2011 & Tachyon Source 2011

 

De Tachyon energie kun je, net als Reiki, inzetten voor healing, reiniging, bescherming, etc. Je channelt deze energie met je intentie.

Tachyon energie stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt uit door alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van Tachyon energie zijn eindeloos!

Tachyon energie is de eerste energetische structuur die zich vanuit de vormeloze structuur van het nulpuntveld in het energetisch continuüm voordoet. Het nulpuntveld is het allesomvattend energieveld, een vibrerende oceaan waar alle creatie uit voorkomt en in plaats vindt, wat op subatomair niveau alles al een eenheid met elkaar verbindt. Het energetisch continuüm draagt deze Tachyon energie naar alle eronder liggende dimensies waar het steeds verder condenseert tot uiteindelijk de fysieke vorm in onze dimensie.

Tachyon energie is de eerste vormhebbende energie die nog tot alles kan verworden. Je kunt het een beetje vergelijken met stamcellen. Stamcellen hebben een vorm aangenomen, maar kunnen nog elke vorm en functie aannemen die het organisme bevat. Het creëert perfecte vorm en herstelt richting perfecte vorm.

Tachyon is gênetropisch van aard, dat wil zeggen; altijd in harmonie, balans en eenheid in de hand werkend. Het is holistisch op het diepste niveau. Het is onveranderlijk eenheidsgericht en hierdoor kan de werking niet door disharmonieuze krachten worden verkleurd of verzwakt. Tachyon energie kan geen negatieve ladingen oppikken en ook de aard van onze gedachten en gevoelens kunnen de werking niet beïnvloeden.

Tachyon is geen traditionele healingsvorm. Healing-energieen zijn weliswaar intelligent van zichzelf, maar hebben wel als het ware een richting qua vorm en functie aangemeten. Hierdoor is hun bereik beperkt. Tachyon kan nog tot elke vormgegeven intelligentie verworden en hierdoor kan de Tachyon energie elke vorm en functie aannemen zodra het in aanraking komt met een specifieke vorm van disharmonieuze energie. Je zou dus kunnen zeggen dat het lichaam zelf de Tachyon energie zodanig transformeert, dat de Tachyon energie precies die werking krijgt die het lichaam nodig heeft. Het is daarom van grote therapeutische waarde. Het harmoniseert op subatomair niveau, werkt dus holistisch en versterkt daarmee ook het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen. Daarnaast ontstoort het schadelijke energieën van buitenaf, zoals electrosmog.

Enkele voordelen bij gebruik van Tachyon Energie

– Versterking van het immuunsysteem.
– Activering van het zelfgenezend vermogen.
– Harmonisering van allerlei pijnverschijnselen.
– Harmonisering van allergieën.
– Geestelijk welbevinden en de levensvreugde worden vergroot.
– Verbetering van het slaapgedrag.
– Ontstoring/ harmoniseren van elektrosmog, aardstralen, wateraders, zendmasten, etc.
– Terugwinning van de volle levenskracht, ook wel Chi en Prana genoemd.
– Herstel van de chakra’s.
– Het in evenwicht brengen van beide hersenhelften.
– Betere opname van zuurstof en voeding.
– Betere doorbloeding.
– Toenemende kracht, uithoudingsvermogen en betere reflexen.
– Verzachting van pijntoestanden.
– De lichaamsontgifting wordt geoptimaliseerd.

 

Door middel van 1 afstandsinwijding wordt je afgestemd om met deze energie te kunnen werken.

 

Tachyon 2011

Na het ontvangen van de Tachyon 2011 inwijding kun je verschillende soorten Tachyon antennes maken. Een Tachyon antenne is een voorwerp dat permanent is veranderd op een sub‐moleculair niveau, zodat het werkt als een ontvanger en zender van Tachyon energie, dat zich vervolgens weer zal converteren in levensenergie (ook wel genoemd Life Force, Prana, de liefde van God, Tachyon, Chi, etc.). Levensenergie is de basis voor alles. Het is hoger intelligent en zal automatisch worden omgezet naar de specifieke energie die op dat moment nodig is in het lichaam.

All‐round Tachyon antennes zijn geschikt voor bijvoorbeeld water, olie en alles om te dragen, zoals polsbandjes, hoofdbanden, wraps, etc. Ook geschikt voor vellen papier, kussentjes en stralingsfilters voor je mobiele telefoon.

 

Tachyon Source 2011

 

Dit is een vervolg op Tachyon 2011

Waar je bij Tachyon 2011 Tachyon antennes maakt, maak je bij Tachyon Source 2011 Tachyon Source antennes. Tachyon Source antennes maken van alles dat in de buurt komt weer Tachyon antennes!

Bijvoorbeeld als je een Tachyon Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles en het water veranderen in een permanente Tachyon antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Tachyon antenne worden. Alles dat in de buurt komt een Tachyon Source antenne, zal veranderen in een permanente Tachyon antenne.

Stel je het gebruik van een normale Tachyon antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Tachyon Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Tachyon Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Tachyon Source 2011 zal het geven behandeling en inwijdingen verbeteren en verder versterken.
Let op: Om de Tachyon Source 2011 inwijding te kunnen ontvangen dien je al ingewijd te zijn in Tachyon. Er dient minimaal 3 dagen rust te zitten tussen de afzonderlijke inwijdingen.

 

Tachyon 2011 en Tachyon Source 2011 zijn beide gechanneld door Ole Gabrielsen.

Het is mogelijk om de Tachyon inwijding en de Tachyon Source inwijding als één pakket te ontvangen.

Wil je het Tachyon Pakket ontvangen dan kun je via het email formulier contact met mij opnemen. Je ontvangt twee afstandsinwijdingen (Tachyon 2011 en Tachyon Source 2011), twee Nederlandstalige handleidingen, de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro.