AromaTouch

AromaTouch massage met de essentiële oliën.      Afbeeldingsresultaat voor aromatouch olie

AromaTouch massage is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.  De oliën van doTERRA zijn 100% puur en worden zorgvuldig gewonnen uit biologisch geteelde planten. Ze bevatten geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen verminderen. Ze zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties en voldoen aan de hoogste kwaliteits-, zuiverheids- en veiligheidsstandaarden in de industrie / CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®.

Wat is de AromaTouch Techniek?

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om doTERRA’S essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (m.b.t. uw ingewanden) van het hoofd, de rug en de voeten. De massage heeft als doel het  zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen hun werk.

 

Wat kan de AromaTouch Techniek voor u doen?

De massage bevat vier stappen: stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem, ontstekingen
in uw lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. Het is een zeer ontspannende en bijzondere massage die ook zeer geschikt is voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reuma- fibromyalgie patiënten.

 

 

 

Ben je geïnteresse om ook de 1 daagse training aromatouch te volgen? Hier de link voor verdere informatie http://www.eoac.nl/aromatouch